22.04.
2024
Letní škola s Kolumbem

Vážení rodiče, 

podobně jako v předchozích letech chceme zájemcům z jednotlivých tříd nabídnout možnost strávit o prázdninách jeden týden společně se svými kamarády a pedagogy.
Jedná se o letní školu, která je určena pro věkově smíšený kolektiv dětí. Půjde zejména o socializační aktivity, nikoliv o klasickou výuku. Účastníci budou v rámci týmové spolupráce posilovat sociální vztahy,  kreativitu, fyzickou zdatnost, dále budou hravou formou získávat znalosti z nejrůznějších oborů. Celá akce proběhne pod záštitou a za finanční podpory Města Znojma.

  Název akce:   

Pirátský kemp: skvělá parta, přátelství, dobrodružství, poklady

  Termín:   19. - 23. srpna 2024
  Čas:     8.30 -  13.00 hodin
  Kde:   areál školy, město Znojmo a okolí
  S kým:   s pedagogy školy
  Za kolik:   500,- Kč/týden  

Upoutávka na akci:
Děti prožijí kus léta s naším Pirátským kempem, kde se sejde skvělá parta malých dobrodruhů. Naše pirátská rodina přivítá všechny odvážlivce na týden plný dobrodružství, kamarádství a objevování tajemných pokladů.
Děti se zapojí do pirátských her, budou společně řešit hádanky, hledat poklady, stavět pevnosti, …. . Každý den jim přinese novou dávku zkoumání, dobrodružství, smíchu …. zážitků.

Připojte se k prima pirátské partě na Pirátském kempu!☠️ 
Skvělá parta: Staň se členem naší jedinečné pirátské posádky, kde tě čeká spousta zábavy, smíchu a nezapomenutelných přátelství.

Dobrodružství: Připrav se na vzrušující dobrodružství plná tajemství a výzev. Společně objevíme neznámé kouty a budeme hledat poklady, které nám otevřou brány do světa pirátských tajemství.

Poklady: S námi budeš hledat ztracený poklad a zkoumat tajemná místa, kde se skrývá bohatství, které jinde nenajdeš.

Nečekej, přidej se k naší pirátské partě a připrav se na týden, který tě zavede do vln dobrodružství, smíchu a nezapomenutelných chvil!

Pokud máte zájem, aby Vaše dítě strávilo společně s námi jeden prázdninový týden, vyplňte do 31. května 2024 elektronickou přihlášku, která je přístupná na webových stránkách školy v menu .
Pokud budete potřebovat pomoci s vyplněním přihlášky, popř. více informací, kontaktujte nás (Ivana Šťastná, mob. 731070563).

Těšíme se na skvělý pirátský kemp s Vašimi dětmi!

AKTUÁLNĚ
Nic v dohledu :)
ŠKOLNÍ ČASOPIS
Zveřejněná čísla:
2024-06
2024-01
NAŠI SPONZOŘI

Optika Hýblová

G-MEDA s.r.o.

více fotek: Škola / Fotogalerie
více fotek: Škola / Fotogalerie